Kjære familieJeg skjønner at det er flere enn oss som venter spent på lille, og jeg er utrolig takknemlig, for om dere er like opptatte av lille etter han er født som dere er nå, så får han all den oppmerksomheten han trenger og mer til. Dere har sendt meldinger stort sett hver dag i noen uker nå. Og i løpet av en dag har jeg fått nærmere 10 meldinger og telefoner om det ikke skjer noe snart. Terminen er om 5 dager i dag, og dere får selvfølgelig beskjed når han er her, men dere slår dere ikke til ro med det. Hver dag både ringer og tekster dere flere ganger om dagen for å høre om det skjer noe, og svaret er alltid det samme, her er det ingen forandring. Om jeg ikke svarer i løpet av minutter starter ringerunden for å høre om noen har fått noen oppdatering, noe som ender med enda flere meldinger og telefoner og en god porsjon frustrasjon. Det virker for meg som om det er en konkurranse om hvem som får nyheten først. Lille er ganske stor nå, og krever mye av min energi, noe som fører til at jeg ikke har så mye til overs, jeg sover det jeg kan, og prøver å bruke den energien jeg har på noe positivt, og å forberede meg på fødselen som er nært forestående. Jeg har derfor stort sett telefonen på lydløs nå, for å ha muligheten til å svare, eller ringe opp igjen når jeg orker det. Vi er kjempe spente på å møte vår lille gutt, og er nok mer spent og utålmodige enn dere, men det hjelper ikke det, han bryr seg ikke om vi er aldri så mange som venter spent på han, han kommer ikke før han er klar av den grunn. Han får den tiden han trenger, og jeg har nå slått meg til ro med at det fort kan bli 14 dager til.

Vi har besluttet å ikke informere om når han er på vei, vi vil ha denne tiden for oss selv, uten å føle på presset av at alle dere sitter å venter på en oppdatering for oss. Vi vil gjerne få møte han, og komme oss litt før vi informerer om noe, og det er det ingen av dere som tar skade av heldigvis. Denne tiden etter fødsel er veldig spesiell og en tid vi ikke får tilbake, og håper alle har forståelse for det. På Facebook har vi for lengst stengt veggene våre, og gjort det umulig for dere å tagge oss i innlegg og bilder uten at vi godkjenner det. Dessverre betyr ikke det at dere ikke kan dele nyheten på deres profiler, noe dere gjerne må gjøre, ETTER at vi har fått gjort det selv. Dette er vår nyhet og vi vil gjerne få dele den før noen andre gjør det.

Jeg vil unødig trå på noens tær og virke utakknemlig på noen måte, men vær så snille, hør en sliten gravid kvinnes bønn, vi informerer dere, så dere trenger ikke sende den meldingen hver eneste dag, jeg blir så frustrert og lei, og det bruker jeg en del energi på. Jeg skjønner selvfølgelig at dere ikke mener noe vondt med det, men med alt et svangerskap bringer med seg av plager, hormoner og forventning, er det ikke alltid slik det blir oppfattet.

#gravid #svangerskap #39uker #februarbaby #momtobe #mammablogg #mamma #baby #babyboy #gutt #fødsel #forventninger #følelser #familie

5 kommentarer

Therese

10.02.2016 kl.20:56

Så spennende! Masse lykke til!! :)

Louise

10.02.2016 kl.21:00

Flirer litt når jeg leser innlegget :)

MEN veeeldig enig med deg! når jeg fikk første mann var det utrolig mye mas fra familien rundt om når han kom, men jeg turte ikke gi skikkelig beskjed. Mora til kjæresten fikk vite når vi var på vei til sykehuset og informerte resten av familien, noe som ikke var så gøy.... de drev å ringte å sente meldinger i hytt å pine!

I tillegg skrev de det på facebook FØR vi fikk sjangsen selv, da ble jeg veldig skuffet :(

Er nå gravid med nr to og kommer til å være veldig tydelig på hvordan vi vil ha det :) trossalt vårt barn.

Lykke til med fødselen!

Marlene

10.02.2016 kl.21:48

Louise: Ja, vil ikke tråkke noen på tærne, men folk må forstå at ikke å mase flere ganger om dagen har noen effekt, og vi kommer ikke til å glemme å fortelle om at han er født, så nyheten kommer når den kommer. Jeg skulle ønske folk hadde litt mer respekt når det kommer til det, det er vår nyhet, og vi vil gjerne dele det selv :D

Ida Margrethe Stol

12.02.2016 kl.04:12

Jeg er så enig med deg!! Har selv tenkt på å stenge Facebooveggene våre når tiden nærmer seg. Jeg hadde blitt utrolig skuffet om andre skulle delt det istede for oss.

Håper jeg slipper unna slik masing. Må være litt frustrerende. :-/

Marlene

12.02.2016 kl.04:40

Ida Margrethe Stol: Det kan nok være lurt, selvom jeg syntes det er fælt at det skal være nødvendig, men skjønner jo også at folk blir litt revet med, det er jo en stor nyhet, men det er ikke dems nyhet, og det tror jeg mange har vanskelig for å forstå.

Skriv en ny kommentar

hits