Overtidsfordriv

Dag 2 på overtid, jeg hadde aldri trodd jeg skulle gå over, men er i grunn ikke så utålmodig lenger. Jeg er litt bedre i form, og slapper i grunn greit av, selvom jeg er alt for klar til å bli ferdig nå. Både i går og i dag våget jeg meg en tur til byen, noe jeg ikke har gjort på lenge, ikke helt likt meg, siden jeg godt kan gå i byen flere timer hver dag, men de siste 3 ukene har jeg stort sett holdt meg inne, rett og slett fordi jeg har vært i veldig dårlig form, forkjølet, og øreverk som ikke har gått over av seg selv, jeg har vært forkjølet siden jul, og hatt øreverk de siste 2 ukene, nå har jeg endelig fått noe for øreverken da, så det er på bedringens vei. 

Tror vi snart har prøvd alle triksene i boka for å starte fødselen, men uten hell, så vi får bare vente. I mens har jeg strikka en, og startet på nr. 2 av en kjappstrikket drakt. Den ble helt skjønn om jeg må si det selv, for er det noe jeg har funnet ut i løpet av graviditeten, så er det at jeg er egentlig ganske god til å strikke.

Den skulle liksom være i 0-6 mnd. men det er jeg litt tvilende til, håper hvertfall den passer noen uker, så har jeg startet på en i grønn i størrelsen større.

Satser på at den blir like fin :)

I dag er det 25% på alt på Barnas hus om man er medlem i kundeklubben deres, så jeg benyttet anledningen til enda mer shopping, selvom han har nok klær for en god periode nå, men syntes det er litt stas å kunne kjøpe noe litt ekstra fint og som kanskje koster litt mer, når man har mulighet og det er tilbud på det, så da ble det litt sommerull fra Lillelam, utrolig mykt og godt, og ikke minst utrolig fint, gleder meg masse til å bruke det på han.

Jakken er fra GAP og kom i posten i dag, den var ikke bare enkel å få tak i da de ikke sender utenfor UK, men heldig som jeg er så har jeg ei venninne som studerer der, som jeg da shippet den til, så sendte hun den videre til meg, tungvindt? Ja, men den var jo bare helt utrolig søt, og har en kjempe nydelig farge. Så nå blir han nok fin, bare han kommer seg ut snart. Jeg hadde sikkelig på følelsen av at det skulle skje i natt, men ingenting enda, så får bare fortsette å være tålmodig. Så kommer han nok om ikke alt for lenge. Skal til legen igjen i morgen for å få kontrollert blodtrykket, da det har vært noe høyt, men håper selvfølgelig jeg ikke rekker den timen, men det gjenstår å se. Har også fått time til overtidskontroll om en uke, 9 dager over termin, jeg liker ikke tanken på å gå så lenge over. Merkelig nok i går poppet det opp over alt syntes jeg hvor sløvt det var i Norge og hvor langt de lot det gå før de satt i gang fødselen, leste ikke artiklene for å skåne meg selv, men det er skremmende å tenke på syntes jeg, så jeg skal høre om det er noe legen kan gjøre for meg i morgen. 

#gravid #svangerskap #40uker #februarbaby #momtobe #mammablogg #mamma #baby #babyboy #gutt #fødsel #forventninger #shopping #overtidsfordriv #overtid

9 kommentarer

Sizefit

17.02.2016 kl.17:10

Så utrolig fin den strikkede seleshortsen var! :)

Marlene

18.02.2016 kl.07:52

Sizefit: tusen takk :)

Madiken

18.02.2016 kl.13:14

Utrolig fin bukse :) Får håpe du ikke må vente helt til neste uke før du kommer i gang med fødsel. Lykke til!

Marlene

18.02.2016 kl.15:18

Madiken: Tusen takk :) nei, får håpe det blir i løpet av denne uken

ane

18.02.2016 kl.23:36

Hei;) fant deg plutselig, sø morro å lese bloggen din☺ ønsker dykk myke lykke til å håpar lille mann vi ut snart å helse på 💙 sø utrulig fint det du he strikka 😆😆

Marlene

19.02.2016 kl.11:01

ane: Hehe :-) takk takk, håper han vil ut snart nå ja, ingenting som tyder på det enda men

Mittfamilieliv

20.02.2016 kl.01:36

Ikke lenge igjen nå :) Håper du slipper å gå så alt for lenge over! :)

Marlene

20.02.2016 kl.11:32

Mittfamilieliv: kan umulig være det, men Gud hvor kjedelig det er, dag 5 på overtid -.- blir like skuffet hver gang jeg våkner og det ikke har skjedd noe :/

Marie Oftedal

21.02.2016 kl.20:16

Så utrolig koselig! :D Å nydelig liten drakt! :D Håper lille gullet ditt snart melder ankomst :) Lykke til med barsel tiden, å nyt den alt du kan :) Fikk en liten gutt for 3,5 mnder siden, å tiden går bare alt for fort.. Husker det var utrolig gøy med masse besøk, å ville selvfølgelig vise han frem til alle! Å helst på en gang.. Om du har masse energi rett etterpå, pass på å slapp godt av å nyt tiden uten masse besøk hele tiden også :) Det er i vertfall noe jeg skal ta med meg til neste gang :D Da det er fort gjort å gå på en smell.. Ha en nydelig søndagskveld så lenge :-)

Skriv en ny kommentar

hits