NyheterI dag fikk jeg 2 pakker med disse fantastisk nydelige klærne, for noen skjønne farger. Vi måtte jo bare prøve det på med en gang, jeg var litt redd for at den cardigan ble litt jentete, men den var bare super skjønn, og matchet jo skoene hans perfekt, så den kommer vi nok til å bruke maaaasse utover sommeren, super deilig stoff var det også! Lillelam dressen og Gullkorn genseren har vi fra før i andre farger, så det sier vel litt om at vi er ganske fornøyd med det også. Den tynne Lillelam dressen har vært ett av favorittplaggene helt siden fødselen. Vi har hatt den i alle størrelser frem til nå, og den er super hvis du bare skal være inne en dag eller under en tykkere dress om du skal på trilletur eller ut å leke.

Vogna kom endelig i går også, og i forhold til den vi hadde er dette en helt annen verden, og så utrolig enkel å slå sammen. Litt stiv er den, men det kan jeg leve med. Så etter en trilletur på noen km er jeg veldig fornøyd.

#babyklær #barneklær #memini #gullkorndesign #gullkorn #lillelam #babyjoggercitypremier #babyjogger #barnevogn #boy #gutt #baby #babygutt

2 kommentarer

nr73

24.03.2017 kl.21:21

Nydelig klær! Håper du får ei fin helg:)

Sandra Marie

24.03.2017 kl.21:41

så fine klær :-)

Skriv en ny kommentar

hits