Stille

Hei, plutselig ble det stille her. Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste, og har det frem til søndag, før jeg har påskeferie frem til eksamen siste uka i april. Da har jeg bare et emne igjen før sommerferie :D Den siste tiden har vi nytt de dagene med fint vær som har vært, fått frem hagemøblene, hengt opp en huske til W, og fylt sandkassen. I morgen skal jeg på visningstime for å få se og plukke ut (hvis jeg klarer) 1 års bildene, jeg sitter seriøst og tripper, for jeg tror og håper det ble mange bra, og jeg ender vel opp med alle, slik som de andre gangene, fotografen er så utrolig flink og W er så usansynlig vakker, og da blir det verre å skulle bestemme seg for kun noen få, bedre å betale litt ekstra å ikke angre da :D I dag har jeg vært noen timer på skolen hvor vi nå lærer å søke etter forskningsartikler, så utrolig vanskelig det egentlig er :O, så har meg og W vært ute med en venninne. I morgen skal vi levere siste arbeidskravet før eksamen, skal bli veldig deilig, men enda bedre når også eksamen er overstått. Ellers er jeg i full gang med vårrengjøringen, jeg har kommet så langt som at jeg har vasket vinduene foreløpig, så nå er det bare resten igjen. Vi har endelig fått ryddet kottet etter vi flyttet inn, det er helt utrolig, jeg har ikke fått åpnet døren inn dit til nå, da det har vært stablet ting til taket :S Men vi kjøpte en verktøyhylle og fikk innerst, og nå kan jeg være innpå der, det er så utrolig deilig å ha det gjort. Forhåpentligvis får vi også opp lysekrona vi fikk til jul til uka igjen, så da er vi ordentlig på plass her :D

Disse fantastisk skjønne nyhetene droppet ned i postkassen min i dag, flere favoritter har vært på salg i helgen, så det utnyttet jeg meg av, sko til sommeren, lekedress fra Gullkorn, skjortebody fra Noa Noa, og en sommerull body fra Joha.Lekeplassen har blitt et av de stedene vi oppholder oss en del for tiden, jeg fant da ut at de fine første skoene ikke egnet seg godt dersom de skulle holde seg like fine, så vi fant disse vanntette joggeskoene som også tåler vaskemaskin, helt ideelt for lek.#barneklær #baby #barn #mammablogg #mamma #mammalivet #vår #skole #studier #sykepleie #hverdag #lek #sandkasse #hagemøbler #huske #inspirasjon #inspo #gutt #babyboy #babygutt #1år #påske #sol #salg #tilbud #blomster

NyheterI dag fikk jeg 2 pakker med disse fantastisk nydelige klærne, for noen skjønne farger. Vi måtte jo bare prøve det på med en gang, jeg var litt redd for at den cardigan ble litt jentete, men den var bare super skjønn, og matchet jo skoene hans perfekt, så den kommer vi nok til å bruke maaaasse utover sommeren, super deilig stoff var det også! Lillelam dressen og Gullkorn genseren har vi fra før i andre farger, så det sier vel litt om at vi er ganske fornøyd med det også. Den tynne Lillelam dressen har vært ett av favorittplaggene helt siden fødselen. Vi har hatt den i alle størrelser frem til nå, og den er super hvis du bare skal være inne en dag eller under en tykkere dress om du skal på trilletur eller ut å leke.

Vogna kom endelig i går også, og i forhold til den vi hadde er dette en helt annen verden, og så utrolig enkel å slå sammen. Litt stiv er den, men det kan jeg leve med. Så etter en trilletur på noen km er jeg veldig fornøyd.

#babyklær #barneklær #memini #gullkorndesign #gullkorn #lillelam #babyjoggercitypremier #babyjogger #barnevogn #boy #gutt #baby #babygutt

Barnehageplass og sykdom

Vi har nok en gang sykdom i hus, og det blir 6 gangen i år :( Nå må det snart være nok syntes jeg!! Men nå skal det i følge værmeldingen bli varmere, så da får vi får vi håpe det kan gjøre susen, hvertfall på humøret om ikke annet.

Jeg bestilte et nytt sett til W her om dagen, og er såå fornøyd, billig, og super deilig og mykt, ser for meg at det blir perfekt til han skal i barnehagen til høsten, for ja, vi har fått plass, og vi fikk første ønsket, så vi er kjempe fornøyd, selvom jeg gruer meg masse. Det blir en helt annen hverdag, men heldigvis så studerer jeg bare deltid, så jeg har forhåpentligvis mulighet til å hente han tidlig innimellom.

Nå skal jeg snart legge meg, i morgen skal jeg på jobb, nå har jeg hatt 3 jobbhelger etter hverandre, så neste helg skal vi endelig ha frihelg sammen :)

Ønsker alle en fin helg!

Ønsker til sommergarderoben

Våren bringer med seg så alt for mye fint tøy, og jeg gleder meg masse til det blir mildere, og vi kan bruke litt mindre klær. Jeg har smått begynt å fylle sommergarderoben til W, men vi trenger nok litt til, og her er 20 plagg som jeg ønsker meg til han denne våren. 

#barneklær #memini #joha #Wheat #Lillelam #Hummel #Kivat #babyboy #storgutt #baby #gutt

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Mars 2016

gratisdesign av Tonjemt
hits