Bleiekaker

I dag har meg og mamma prøvd noe nytt, å lage bleiekake. Jeg elsker virkelig å holde på med ting til baby, og om det hadde vært opp til meg så hadde vi nok hatt en liten til allerede, men jeg kjenner det er godt det ikke bare er opp til meg bestandig :) 

Så dette er resultatet, jeg syntes den ble veldig bra til å være første gangen egentlig, og jeg håper jeg får muligheten til å lage flere :)

Jeg kommer til å ta i mot bestillinger på det fremover, dersom noen skulle være interessert, men ettersom det muligens er vanskelig å få sendt, så er det nok ikke alle det er aktuelt for, men det er ikke umulig heller :)

https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=92866233&fks=92866233

Marlene 

#babyshower #bleiekake #rosa #babygirl #itsagirl #gravid #mamma #momtobe #baby #dåp #gave #fødsel

Ny vogn

Nå har vi endelig byttet ut bilvognen, jeg fikk sendt den avgårde til en kjøper forrige uke, og nå fikk jeg bestilt ny. Litt av greia med å ha en bilvogn er at den skal være enkel å slå opp og sammen, og ikke minst ta mindre plass enn Emmaljungaen. Vi hadde en Beemo Duo Premium, men den tok for mye plass, og var ikke så enkel å slå sammen, så i utgangspunktet kunne vi bare bruke den andre vogna. Men så fant jeg en som så overraskende enkel ut å slå opp og sammen, den ser stor og god ut, i tillegg til å ikke ta mye plass sammenlagt, OG det er bare en del, jeg trenger ikke ta av overstellet. Så nå skal vi prøve en Baby Jogger City Premier, jeg er veldig spent på denne, hører mye positivt, så satser på at vi blir fornøyde nå :DDet var ikke lett å bestemme seg, for Baby Jogger har flere vogner, billigere og mindre, men der kan ikke barnet sitte vendt mot foreldrene, noe jeg syntes det er greit å ha muligheten til, pluss at man kan stille fotbrettet. Men denne vognen har jeg ikke hatt mulighet til å se in real life, så jeg er veldig spent på om vi blir fornøyde denne gangen. 

Hvilen vogn har dere?
Marlene

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Mars 2016 » Februar 2016

gratisdesign av Tonjemt
hits