14.05.2017

Heihei, jeg er ikke så flink til å oppdatere, men for tiden skjer det veldig mye. Jeg er ca. halvveis inn i siste emnet for semesteret, og det er myye å gjøre, i tillegg har vi akkurat flyttet butikken jeg jobber i, og det er mye å gjøre der, så i noen dager nå har jeg hatt doble dager, noe som har vært krevende, men nå er det 2 dager igjen til 17. Mai, og da regner jeg med det blir litt mindre å gjøre der, og litt mer tid til familien og skolearbeid. Føler omtrent ikke jeg ser William om dagen, men det er bare en liten periode nå som er sånn, så roer det seg, og vi skal ha masse tid sammen alle 3 i sommer. Vi har leid feriehus i Danmark til sommeren, og skal nok reise litt rundt når vi er der, blant annet til Legoland hvor jeg aldri har vært, selvom ikke W er så stor enda, så syntes jeg det er koselig å finne på litt sånt. Forhåpentligvis blir det bra vær hele uka så vi får vært en del på stranden også. Jeg ser virkelig frem mot sommer nå! 

Fra i går til i dag har meg og J, vært på Farris Bad for å lade batteriene litt, det var en del av bursdagsgaven min at vi to skulle dra dit, så J hadde leid Deluxe rom, med havutsikt, roser, sjokolade og Cava på rommet til vi kom. Det var virkelig deilig å bare være oss to, vi har ikke funnet på noe bare vi siden W ble født, sånn blir det naturlig nok, og jeg syntes det er bedre når vi har fri at vi finner på noe alle tre, men innimellom tror jeg også det er viktig å tenke litt på seg selv og være litt kjærester og ikke bare foreldre. Vi spiste en deilig middag, og koste oss i spaet i mange timer, utrolig avslappende. Jeg sovnet etter middagen i går, og sov fra 21-09 i dag, haha, trøtt ja... Så hadde vi frokost på rommet, før vi brukte de siste timene i spaet.


Her om dagen fikk William denne nydelige bunaden av venninnen til mamma som har ordnet, den ble så utrolig fin, og vi gleder oss virkelig til den store dagen nå, han har prøvd den så vidt på og han ble jo sååå fin (som han alltid er), så nå krysser vi bare fingre og tær for bra vær. 17. Mai er min absolutte favorittdag i året. Jeg bare elsker den gode stemningen og alt rundt, gleder meg som et barn :D
 

Nå er vi hjemme igjen, og jeg skal prøve så godt jeg kan å bruke resten av kvelden til lesing mot eksamen 29/5.

Ønsker alle en fin kveld, og en FANTASTISK 17. Mai, om jeg ikke rekker innom før :D

#17.mai #mamma #mammablogg #farrisbad #student #eksamen #jobb #barn #bunad #baby #flagg #bamse #bursdag #luksus #spa

 

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017

gratisdesign av Tonjemt
hits